zondag 23 februari 2014

Kaartjes die ik de afgelopen tijd gemaakt heb.

Vandaag zal ik een aantal foto's plaatsen van kaarten die ik in de afgelopen weken heb gemaakt.
Bij elke kaart zet ik in het kort erbij wat voor materialen gebruikt zijn.

Een leuke kaart voor een jongenVierkante lichtbruin/karton kleurig linnen kaart. Standaard rood en zwart cardstock. Het lintje is van de Action. De stempel van MFT Pure Innocence Pirate Boy heb ik gedeeltelijk ingekleurd met waterpen en distress inkt en de kleding en het zwaard een keer extra gestempeld op cardstock en uitgeknipt.iPhone kaartenOp dit moment een van mijn favorieten.
Een rechthoekige kaart met gekleurde cardstock. de superleuke stansjes van MFT Smart Phone en de daar bij passende stempels van MFT LLD Friend Request. Gedeeltelijk gewoon gestempeld en een aantal met embossingpoeder. Design papier Little Yellow Bicycle - Fern & Forest (overigens ook een favoriet blokje).

Ik was zelf niet zo tevreden over het resultaat van de witte embossing op de linker kaart. Zoals je ziet van heel dichtbij is er hier en daar wat extra wit embossingpoeder blijven zitten waar het niet hoort. Dit komt meestal omdat het papier statisch wordt doordat het door de stansmachine is gegaan. je kunt dit voorkomen door na het stansen en voor het stempelen met een anti-statisch zakje over het papier te gaan. Jammer genoeg ben ik deze zakjes nog niet in Nederland tegen gekomen. Als je hier
klikt, dan kun je lezen hoe je heel simpel zelf zo'n zakje kunt maken
 Het matrozen meisje


 Rechthoekige kaart met cardstock gemaakt en design papier Authentique - Anchored.
Stempel van MFT Pure Innocence Sailor Girl, geheel ingekleurd met distress inkt.
De ovale stansjes zijn van Nellie Snelle - multiframe die oval. Het ankertje is van MFT die-namics Sea Charms.

 

De hondjes van Cupcake Cutie!

 
Een vierkante kaart van linnen cardstock wit, met grotendeels gekleurd cardstock van de Action, ballon aan de binnenzijde designblok van de Action. Stempel is van MFT - WBD Cupcake Cutie. ik heb de ballon nog 4 keer extra op gekleurd cardstock gestempeld en uitgeknipt. De stempel aan de binnenkant hoort ook bij dezelfde stempelset.

Daar hebben we Cupcake Cutie zelf!


Een vierkante kaart van gekleurd cardstock van de Action. Desing papier ook van de Action en van een serie die Diggity Dog heet. De stempel is dus MFT - WBD Cupcake Cutie en ingekleurd met distress inkt.
Tekst stempel MFT - LLD friend request. tekst en rechthoekige vormen en bloem gesneden met stansen van MFT blueprint 5. De gekleurde halve pareltjes zijn van de Action.

Met deze kaart was ik zo blij dat ik eindelijk wat kleur nuance in het haar heb kunnen brengen.
Cirkel thema


Rechthoekige kaart en enveloppe collor festival Hallmark. Cardstock Card Shoppe Heavyweight en Rossler papier. Stempel is van Joy. De cirkels zijn uitgestansed met MFT - die-namics circle STAX set 1, daarna heb ik de cirkels geembosed met de MFT - Polka Dots cover-up.
drie kaarten van dezelfde sketch

 Drie rechthoekige kaarten van linnen wit en gewoon gekleurd cardstock en design papier van Little Yellow Bicycle - poppy.
Gestansed met MFT die-namics Fishtail Flags Layers STAX. De bloem is onderdeel van MFT blueprint 5.
stempels zijn van MFT LJD Vintage Frames. En omdat de bijbehorende stans er nog niet was heb ik de frames gewoon uitgeknipt. En ze zijn gestempeld met VersaMagic fast-drying Chalk Ink.


Hieronder de sketch die ik als inspiratie heb gebruikt voor de drie kaarten hierboven


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om zo wat kaartjes te zien en de beschrijving erbij van wat ik zoal gebruikt heb. Nog een fijne zondag iedereen en tot de volgende keer.Geen opmerkingen:

Een reactie posten